Kalandok, avagy ahogy itt nevezzük őket, vadászatok folyamatosan indulnak az oldalon. Néhányukat meghirdetjük előre, sok azonban igény szerint indul pl. új játékosoknak.

A vadászatok során majdnem biztos, hogy a résztvevőknek valamilyen természetfeletti jelenéssel kell megbirkózniuk, legyen az független, helyi eset vagy nagyobb jelentőségű esemény, például démoni szervezkedés.

Apropó szervezkedés: ebben sincs hiány, főképp nem a gonoszok részéről! A globális, azaz az egész világra kiható, nagy horderejű események is egyre inkább kibontakoznak.

Derinius, Lucifer első számú katonája karöltve indul Asmodeussal Lilith támogatására. Tervük Lucifer, a Fényhozó kiszabadítása.

A másik oldal sem tétlen, Castiel megkezdte küldetését a földön és Rafael arkangyal is rajta tartja szemét az eseményeken.

A staff mindig indít új vadászatokat, s lehetőség van arra is, hogy játékosok is indíthassanak saját kalandot, amit mesélnek. Vagy természetesen lehet egymással is játszani mesélő nélkül.

 
Induló kalandok, amelyekre lehet jelentkezni:
vanuatubanner
A Bestia közöttünk - Vanuatu árnyéka
A new york-i Amerikai Természettudományi múzeum különkiállításra készül. Jó egy év munkájával állították össze anyagukat az antropológus és biológus kollégák a "Babonák és Hiedelmek" című nagyszabású közönségmágnes tárlatukhoz. Természetesen az ünnepélyes megnyitó is tervben van és a küszöbön áll.
Az utolsó pillanatban még egy szép kiállítási darabbal bővülhetett a kiállítás, ennek eredete azonban nem egészen tisztázott. Lehet, hogy megharagudtak az istenek arra, aki eme tárgyat New York-ba küldte?
Ki vagy mi állhat a brutális és titokzatos események mögött, amelyek már kezdetüket is vették?

 

Ha nem félsz Vanuatu isteneinek haragjától, próbáld kideríteni az igazságot!

 

Indítás: Hamarosan

Résztvevők: Maximum 4 fő, vadászok, egyéb emberi karakterek

Kalandmester: Sam Winchester


 
Most folyó kalandok a fórumon:

forestbanner

Greenville:

Valami ismét bűzlik Greenville-ben! Már a második gyermek tűnt el nyomtalanul a városszéli erdőnél két hét leforgása alatt. Ami még furcsább, mindkét gyermek szülei elvesztették a látásukat nem sokkal a gyermekük eltűnése előtt. A keresés nem hozott semmilyen eredményt az erdőben, de a kutatócsoport egyik tagja megmagyarázhatatlan módon megvakult... Az illető retteg egyetlen fia életéért...
Eden Sinclair és Lilian Taylor az erdei rém nyomába eredtek.

 

gyogyikalandbanner1

 

Rocky Mountains - Black Forest: Asylum

Aubrey McCoy egy nap arra eszmél, hogy egy számára teljesen idegen intézet szobájában ébred. Hamar tudomására jut, hogy amíg ő eszméletlenül feküdt a bele pumpált nyugtatók miatt, valaki elintézte, hogy átszállítsák a Black Forestben található elmegyógyintézetbe, ami ugyan sokkal jobb körülményeket biztosít a betegeknek, de ottani terve, miszerint megszökik ezzel meg is hiúsult. Megfosztva ottani tárgyaitól most újra kell kezdenie mindent elölről, és kiderítenie, hogy vajon kinek állt szándékában ez a helycsere.
.
 

angulardreamsbanner

Rapid City: Anguláris álmok

Ben Newman és mentora, John elindulnak Rapid Citybe, hogy felkeressék Caleb Newman-t, akitöl segélyhívást kaptak. A házban azonban csak a fiú apját, David-et találják, aki eszméletlen.

Szintén ide érkezik Bostonból Victor Henriksen ügynök új partnerével, Barthon ügynökkel. Az utazás apropója, hogy tisztázatlan körülmények között leemelték a nemrég elhunyt Eden Sinclair ügynök bankszámlájáról az összes pénzt. A nyomok Caleb Newman-hez vezetnek. Partnere visszarendelése után Henriksen egyedül keresi fel a srác lakhelyét, ahol összefut Ben-nel és John-nal. Együtt lesznek tanúi egy szörny megjelenésének a furcsa szuperszámítógépen.

 

 
 
66-os út/Red Rock:  Zene egy elsötétített szobából
 
Az Spooner Avenue 1206-os ház egy rossz hely. Történelmének utóbbi 46 évében 18 ember halt meg itt. Azt mondják, ha az ajtók bezáródnak senki sem hallhatja a hátborzongató gyermeknevetést az éjszakában, és senki sem hallja a zenét az elsötétített szobából. Senki sem lát egy nőt a fürdőszoba tükrében. Behunyják a szemüket, és racionális választ keresnek. Sok dolgot színlelnek. Azt színlelik, hogy színlelnek... egészen addig, míg a sötétben egy kéz megérinti a vállukat... Jack Moore vadász barátja sajnos egyedül vágott bele a ház felfedezésébe és súlyosan megsebesült. Jack véletlenül találkozik Missouri Demon-nal, így kialakul egy kisebb csapat a házbéli gonosz megállítására.

megvaltas
Boston: Megváltás

Bryan Nash, a vámpír, hosszú keresés után híreket kap rég elveszettnek hitt párja, Nadia hollétéről. Bostonba utazik, ahol találkozik egy Lenore nevű vámpírral. Bryan megtudja, hogy a város vérszívói egy súlyos vámpírvírus utóhatásait nyögik.
Lenore szerint Nadia is megfertőződött, azonban az ellenanyag képlete valahol a lerombolt fészek romjai alatt, vagy az FBI irodájában található. Bryan-nek választania kell. Megpróbál bizonyítékokra bukkanni a romok között, vagy behatol az FBI irodába, és elfogását kockáztatva megpróbálja megszerezni az immár lezárt nyomozás iratit, melyek valószínűleg Sinclair ügynök számítógépének merevlemezén találhatóak.

 
Off kalandok


miami

Miami Vice (helyszín: Miami)

Szokatlan, rejtélyes esetek borzolják a kedélyeket a napfényes Miamiban: egy dúsgazdag ingatlanmágnást holtan találnak hotelszobájában, a szomszédban lakó férfi pedig ezzel egy időben teljesen megőrül. Négy vadász érkezik a városba, ám pusztán jelenlétük nem elegendő az újabb halálesetek meggátolásához: az ingatlanmágnás ügyvédje és egy japán turista a korábbi áldozatok sorsára jut. Eden Sinclair és Jules Hatrix a rendőrségre, majd a Wilson Memorial Elmegyógyintézetbe látogat, míg Barn Book és Alexis Machine az ügyvéd jachtja és irodája környékén szaglászik körül, hogy még azelőtt megoldják az ügyet, mielőtt a természetfeletti újabb áldozatokat szedne. 

firstborn

Az Elsőszülött (helyszín: Al Khalil, alternatív valóság)

Népes társaság gyűlik össze néhány angyal jóvoltából a Limbo nevű síkon, amely az időn és téren kívül leledzik. Vadászok, egy boszorkány, egy médium, egy vámpír és egy démon kell hogy közösen megküzdjön az Elsőszülöttel, aki az egész földi világot, valamint a Poklot és a Mennyet is fenyegeti. Angyalok nem léphetnek a "Dobozba", így kénytelenek lesznek a kiválasztott hősök megkeresni azokat a rúnákat, amelyekkel ismét bezárhatják a torz gyermek világát.