4. Démonvérű ember

Démoni szülőktől származó cambionok és nephilimek nem játszhatóak!


A démonvérű emberek igen ritkán fordulnak elő. Alapjában véve teljesen hétköznapi embereknek születnek képességek nélkül, de valamikor életük során, többnyire csecsemő korukban kaptak vért egy nagy hatalmú démontól vagy bukott angyaltól. Csak kevés démon képes arra, hogy ilyen módon „utódokat“ hozzon létre és ez mindig valamilyen céllal történik.

A vérátömlesztést végrehajtó démon ehhez valamilyen alkut köt a gyermek szüleivel, aminek a tétje az, hogy a születendő gyermeket majd felkereshesse.

A néhány csepp démonvér sok éven át „szunnyad“ az apróságokban, csak kamaszkoruk körül válik aktívvá. Ilyenkor fedezik fel, hogy különös képességre tettek szert. A képességet fejleszteniük kell, hogy jobban tudják kezelni és hogy az erősebbé váljon, mint bármilyen más eredetű képességnél.

Újabb démonvér ivás nem fogja fejleszteni a képességüket, de kialakulhat egy lelki függőség a démonvér iránt.

A démonvérűek kölcsönösen immúnisak egymás képességeire néhány kivétellel, de nem immúnisak a démonok (kivéve: démonkontroll) vagy más különleges képességű emberek képességeire.

Kasztok: hétköznapi foglalkozású (+1 tetszőleges szakértelem, aminek nincs kapcsolata a természetfelettivel)

Nem választható: Vadász, Rendőr, ügynök, fejvadász, Fegyvermester, boszorkány

Képességek: IMMUNITÁS, ELEKTROKINÉZIS, EMBERFELETTI ERŐ, HALÁLOS ÉRINTÉS, GYÓGYÍTÁS, ACHERI IDÉZÉSE, TELEKINÉZIS, DÉMONKONTROLL,

Bónusz: DÉMONOK KIŰZÉSE